Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye düzen ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin dizaynı ve inşaatı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla konstrüksiyonlmalı ve müntesip yönetmeliklere munis olmalıdır.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının muayyen bir yalın dayanımı süresine iye olması veya yangın sırasında duman intikalini engellemesi gibi standartlara reva olmaları gerekmektedir.

Acil çıkış bapları örgüsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların saksılıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik Yangın Çıkış Kapısı vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ahzüitai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 kârlevi[değçalışmatir

Report this wiki page